Välkommen till

Grönborgs Bygg AB

Fönster » husets ögon och själ

Boka ett gratis hembesök på 0771-49 49 00

Om oss

fönster kallas ibland för husets ögon och själ. Därför är det både viktigt och roligt att välja rätt fönster till ditt hus. Grönborgs Bygg har bred kunskap om vad som krävs av ett fönster – både för att matcha husets exteriör och dina krav på funktion. Fönstren är en av husets mest utsatta delar och underhåll är både tidsödande och kostsamt. Vi har valt att arbetat med leverantörer som producerar fönster av mycket hög kvalitet som klarar vårt tuffa skandinaviska klimat.

husets femte fasad räknas taket som. Men det är att underskatta taket. Takets uppgift är tuffare än väggarnas. Att skydda huset från skador från väder och vind i ett tufft svenskt klimat med både kraftigt regn, mycket snö och allt hårdare stormar kräver sitt material. Dessvärre byter de flesta tak av en enda anledning, dom måste! Men det kan bli dyrt att vänta för länge. Låt därför oss på Grönborgs Bygg ge en praktisk lösning för ditt tak som håller samman stilen för hela huset.

har din husfasad blivit gammal och sliten? Eller vill du förändra husets utseende? Oavsett varför du tänker byta fasad så hjälper vi på Grönborgs Bygg dig. Ett tätt hus läcker inte mycket värme. Därför går det också åt mindre energi för att hålla ett välisolerat hus uppvärmt. Det ger lägre energikostnader för dig.

Finansiering på förmånliga villkor hos Wasakredit Länsförsäkringar Bank.

Så här går det till

Hembesök

Vi besöker dig och går igenom just dina behov och lösningar anpassade för dig och ditt hus. Allt från spröjs på fönster, persienner, snörasskydd, typ av fasad eller vad vi nu tittar på.

Tillverkning

Vi tillverkar din beställning för alla hus har sin själ och därför måttanpassas allt och tillverkas exakt för ditt hus.

Montage

Vi monterar din beställning efter uppgjort avtal.

Slutförande

Slutligen gås arbetet igenom tillsammans med din montör.

Det finns många fördelar med nya fönster. Oavsett om du vill spara energi, minska buller, skydda mot solinstrålning eller putsa mindre, har Grönborgs Bygg fönster för dig.

Montagebilder och inspiration

Kontaktformulär