aluminiumfönster

Aluminumfönster Sundsvall

Aluminiumfönster passar för de flesta husen men lämpar sig något bättre för moderna och nybyggda hus.

Vad är aluminumfönster?

Ett aluminiumfönster består till sin helthet av aluminium. För den som även vill nyttja träets egenskaper kan välja att kombinera trä och aluminium. Med ett träfönster klätt i aluminium bibehåller du inomhus känslan av ett träfönster samtidigt som aluminiumbeklädnaden skyddar fönstret utifrån.

aluminimumfönster på tegelfasad
aluminimumfönster på tegelvägg

Varför ska man välja aluminumfönster?

Aluminiumfönster är väldigt bra på att isolera värme och är väldigt slittåliga. Aluminium som material har egenskaper som är eftertraktade i fönster. Exempelvis möjliggör stabiliteten en lång livslängd hos fönster gjorde av just aluminium. Designen klär sig även väldigt bra för villor med ett mer modernt utseende. Husets moderna stil försärks och tillika kan färgen anpassas efter husets färg.

Viktigt innan val av aluminiumfönster

Likt PVC-fönster kräver aluminiumfönster ytters lite underhåll. Jämför man med träfönster där man behöver måla och ibland skrapa och slipa bort gammal färg som flagnat bort så behöver du inte göra något av det med aluminiumfönster.

Hur går det till när Grönborgs Bygg monterar aluminiumfönster?

1. Hembesök

Vi besöker dig om du bor i Sundsvall med omnejd och går igenom just dina behov och lösningar anpassade för dig och ditt hus.

2. Offert

Efter besöket sätter vi ihop en offert samt en beskrivning av hur utförandet kommer se ut.

3. Utförande

Vi utför arbetet med hög kvalitét och nogrannhet. Vi ser också till att följa tidsplanen.

4. Kundnöjdhet

Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar med ett snabbt och fint resultat.

Vad kostar tjänsten?

Vi jobbar alltid med fasta priser för att du som kund ska känna dig trygg med vad det kommer att kosta och vad du får för pengarna. Vi kommer alltid ut i första hand och gör ett gratis hembesök. Boka ett hembesök med en av våra experter redan idag så hjälper vi dig.

KONTAKTA OSS