husfasad

Fasadrenovering Sundsvall

Vare sig om din fasad är gammal och sliten eller om du bara vill ändra husets utseende hjälper vi gärna dig att byta den

Innan du beslutar om en fasadrenovering i Sundsvall

Fasadrenovering utförs vanligtvis i samband med att man upptäcker skador och slitage på fasaden. Det kan vara enklare renoveringar som innebär tvätt och att små skador lagas. En gammal och sliten fasad kräver dock mer omfattande renovering. Ifall du vill passa på att byta färg eller material på fasaden kommer det troligtvis behövas ett bygglov. Därav rekommenderar vi att börja planera i god tid.

nyrenoverad husfasad
eternitfasad

Grönborgs Bygg ger nytt liv till fasaden

Bor du i Sundsvall och har en gammal och sliten fasad? Eller känner du att det är dags att ändra husets utseende? Oavsett hjälper vi gärna dig att byta den. Fyll i något av kontaktformulären så ser vi hur vi kan stå till tjänst.

Isoleringens funktion?

Bra ytterväggar med rätt isolering är en förutsättning för ett sunt och behagligt inomhusklimat (Paroc, 2021). Ett tätt hus läcker inte mycket värme innebär att mindre energi går åt för att hålla ett välisolerat hus uppvärmt. Följaktligen leder det till lägre energikostnader för dig.

fasad på trähus med fönster

Hur går det till när du anlitar oss för en fasadrenovering i Sundsvall?

1. Hembesök

Vi besöker dig om du bor i Sundsvall med omnejd och går igenom just dina behov och lösningar anpassade för dig och ditt hus.

2. Offert

Efter besöket sätter vi ihop en offert samt en beskrivning av hur utförandet kommer se ut.

3. Utförande

Vi utför arbetet med hög kvalitét och nogrannhet. Vi ser också till att följa tidsplanen.

4. Kundnöjdhet

Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar med ett snabbt och fint resultat.

Vad kostar tjänsten?

Vi jobbar alltid med fasta priser för att du som kund ska känna dig trygg med vad det kommer att kosta och vad du får för pengarna. Vi kommer alltid ut i första hand och gör ett gratis hembesök. Boka ett hembesök med en av våra experter redan idag så hjälper vi dig.

KONTAKTA OSS